E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49

Koorleiderslounge – Help, mijn koor verzuipt

Koorleiderslounge - Help, mijn koor verzuipt

23mar10:3012:30Koorleiderslounge - Help, mijn koor verzuipt

Details

Stichting Maestro organiseert komende periode de Koorleiderslounge. Dit is een terugkerend maandelijks evenement om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De Koorleiderslounge is bedoeld voor koordirigenten en koorbestuurders. Doel van deze eerste brainstorm is om vanuit casuïstiek en inbreng van de deelnemers de diverse problematiek die speelt in de veranderde koorwereld. Deze problematiek kan zeer divers van aard zijn. Afhankelijk van het soort koor waar je mee werkt. De algemene vraag blijft: Hoe start je je koor weer op of door samen met als koorbestuur en dirigent?

Marco van Thiel, specialist op het gebied van verandermanagement zal het gesprek leiden. Arjan van Baest brengt zijn casuïstiek in vanuit zijn verschillende ervaringen in het werken met een kerkkoor en een concertkoor. Jouw inbreng is van harte welkom. Welke obstakels ervaar jij en waar heb jij behoefte aan?

Deze eerste Koorleiderslounge vormt de opmaat naar een verdiepende workshop waarin Marco van Thiel als specialist in veranderprocessen jou als koorleider verder op weg helpt in het samen doorstarten van je koor. De datum voor deze workshop ligt in april en wordt nader bekend gemaakt.

Je bent als koorleider van harte uitgenodigd voor onze eerste Koorleiderslounge. Na aanmelding ontvang je een zoom link en verdere details.

Dinsdag 23 maart 2021, 10.30-11.30 uur
Aanmelden
Deelname: GRATIS

 

more

Time

23 maart 2021 10:30 - 12:30(GMT+00:00)