E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
We stellen u voor

coördinator

Kathelijn van Dongen 

Projectcoördinator Kathelijn is sinds februari 2021 werkzaam als projectcoördinator voor Stichting Maestro. Ze is van origine Jurist met specialisatie Privaatrecht.

Daarnaast is ze al bijna 20 jaar actief  professioneel zangeres. Ze zong veel solopartijen voor diverse amateurkoren en zong ze in diverse professionele ensembles waaronder het Groot Omroepkoor en het koor van de Nederlandse Reisopera ( consensus vocalis).

Samen met haar man Arjan van Twisk heeft ze in 2011 dan ook een zangschool in Tilburg en Oisterwijk opgericht onder de naam LokaalZes – Een zangschool voor Zang En Spel. Hier verzorgt zij de vocal coachings. Daarbij gaat ze uit van een holistische benadering van de stem.

Daarnaast zet ze haar organisatie skills graag in voor de culturele sector en combineert ze haar liefde voor ontwikkeling en groei op het gebied van zang en stem met liefde met deze functie als projectcoördinator. 

Wij stellen u voor
medewerker

Marcel van Dieren

Projectmedewerker Marcel van Dieren heeft een lange staat van dienst in de wereld van de zang en het cultureel management.

Al 20 jaar is hij actief als klassiek zanger: hij zong in meer dan 100 muziektheaterproducties, treedt veel op als concertsolist (bas/bariton) en zong in grote Nederlandse professionele koren als het Groot Omroepkoor en het koor van de Nationale Opera.

Sinds een aantal jaar heeft Marcel zijn werkveld uitgebreid naar het cultureel management.

Zo is hij momenteel zakelijk leider van het Berlage Saxophone Quartet, adviseur en commissielid bij het Fonds Podiumkunsten en sinds kort dus projectmedewerker bij de Stichting Maestro.

Marcel is 54 jaar oud en woonachtig te Tilburg samen met zijn vrouw, dirigente en pianiste Gabrielka Clout, en 2 jonge dochters.