E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
We stellen u voor

Projectmedewerker

Kathelijn van Dongen 

Kathelijn is van februari 2021 tot en met december 2023 werkzaam als projectcoördinator voor Stichting Maestro. Ze is van origine Jurist met specialisatie Privaatrecht.

Daarnaast is ze al bijna 20 jaar actief  professioneel zangeres. Ze zong veel solopartijen voor diverse amateurkoren en zong ze in diverse professionele ensembles waaronder het Groot Omroepkoor en het koor van de Nederlandse Reisopera ( consensus vocalis).

Samen met haar man Arjan van Twisk heeft ze in 2011 dan ook een zangschool in Tilburg en Oisterwijk opgericht onder de naam LokaalZes – Een zangschool voor Zang En Spel. Hier verzorgt zij de vocal coachings binnen LokaalZes. Daarbij gaat ze uit van een holistische benadering van de stem. Dit laatste heeft haar hart en haar lespraktijk bloeit de laatste tijd zodanig, dat zij zich vanaf 2024 meer hierop gaat richten. De coördinatorfunctie heeft zij om die reden overgedragen aan collega Marcel van Dieren. Ze blijft nauw verbonden om hand en spandiensten te verrichten bij Stichting Maestro als projectmedewerker.

 

Wij stellen u voor
Coordinator

Marcel van Dieren

Vanaf januari 2024 heeft Marcel van Dieren de coordinator functie van Kathelijn van Dongen overgenomen. Hij heeft een lange staat van dienst in de wereld van de zang en het cultureel management.

Al 20 jaar is hij actief als klassiek zanger: hij zong in meer dan 100 muziektheaterproducties, treedt veel op als concertsolist (bas/bariton) en zong in grote Nederlandse professionele koren als het Groot Omroepkoor en het koor van de Nationale Opera.

Sinds een aantal jaar heeft Marcel zijn werkveld uitgebreid naar het cultureel management.

Zo was hij enige tijd zakelijk leider van het Berlage Saxophone Quartet, adviseur en is hij commissielid bij het Fonds Podiumkunsten. Afgelopen jaar was hij als projectmedewerker al betrokken bij Stichting Maestro. En nu dus als coordinator.

Marcel is 54 jaar oud en woonachtig te Tilburg samen met zijn vrouw, dirigente en pianiste Gabrielka Clout, en 2 jonge dochters.