21 augustus 2023

Vocal Group Perfect Sound in Valkenswaard is op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens de repetities en optredens. Hun huidige pianiste gaat er helaas mee stoppen en we zoeken per direct een opvolg(st)er. Als pianist(e) ondersteun je de dirigent tijdens de repetities op een digitale piano. Ze repeteren op de woensdagavonden van 20.15 h tot 22.30 h in Dommelen. Tijdens uitvoeringen zorg je voor de begeleiding van het koor. Je kunt noten van de bladmuziek van verschillende partijen voorspelen. Het koor vraagt geen uitgebreide ervaring, maar wel een enthousiaste pianist(e) die veel zin heeft om samen te werken met een leuk koor en professionele dirigent. Vanzelfsprekend staat er ook een vergoeding tegenover.

Vocal Group Perfect Sound is een actief gemengd koor. We zingen zowel Engels- als Nederlandstalig. Samen muziek maken met de dirigent en pianist is belangrijk voor hen. Ze houden van een uitdaging, maar ook van gezelligheid. Meer info via hun website: https://www.perfectsound.org

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Judith Baken (secr.perfectsound@gmail.com of 06 57595135).