E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
Bekijk hier pianist vacatures in Brabant

Koor zoekt....Pianist

Onderstaand een overzicht van de openstaande vacatures voor een pianist(e).
 
15 juli 2024
 
Popkoor Switch Terheijden is per direct op zoek naar een enthousiaste pianist(e) om het combo te versterken tijdens de wekelijkse repetities en jaarlijkse optredens. Het koor staat onderleiding van Nina Geerts en het repertoire bestaat uit pop en hedendaagse nummers. Het koor repeteert op woensdagavond, maar gaat jouw voorkeur liever uit naar dinsdag- of donderdagavond, zijn wij als koor eventueel graag bereid om met jou mee te bewegen.
 
Denk je nu, dat lijkt me wel wat, neem alvast en kijkje op onze website:
www.popkoorswitchterheijden.com of op onze FB pagina.
Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je graag meer weten over ons koor, neem dan contact op met Arlette Koreman, popkoorswitch@gmail.com of 06 52834955
 
2 april 2024

Zanggroep Cantique in Udenhout is, per direct, op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens de repetities (op woensdagavond) en optredens. Het repertoire varieert van eigentijdse popmuziek, jazz, ballads, new agemuziek tot klassiek. Het koor staat onder de vakkundige leiding van Hiltrud Scheeren-Martens. Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je graag meer weten over ons koor?
Neem dan contact op met Lucia Bakker (info@zanggroepcantique.nl of 06-40307138).

http://www.cantiqueudenhout.nl/

3 januari 2024

Zanggroep Joy in Moergestel is, per 1 januari 2024, op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens de repetities (op woensdagavond) en optredens. Op ons repertoire staan pop en hedendaagse nummers. Het koor staat onder de vakkundige leiding van Lynn Schoone.
Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je graag meer weten of ons koor? Neem dan contact op met Liesbeth Michels (joy@zanggroep-joy.nl of 06-15429257).