E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49

Masterclass Louis Buskens

Masterclass Louis Buskens

Op zaterdag 16 oktober geeft Louis Buskens een masterclass Koordirectie aan studenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en van het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen.

Deze masterclass is exclusief toegankelijk voor dirigenten die zich via Stichting Maestro aanmelden als toeschouwer. Je bent als dirigent welkom om de ochtend bij te wonen. Je ziet Louis Buskens aan het werk met aankomende dirigenten en er is uiteraard tijd om achteraf wat vragen te stellen. Het repertoire dat op de bok ligt is het prachtige requiem van Brahms. Het programma is van 10.00-13.00 uur. Er wordt telkens 30 minuten met een student gewerkt. Grijp deze kans om weer een dosis inspiratie op te doen, nu het weer kan.

Meld je aan en ontvang meer informatie over de locatie en het repertoire.
Deelname: GRATIS