E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
Bekijk hier dirigenten vacatures in Brabant

Koor zoekt....Dirigent

Heb je interesse in één van deze vacatures, neem contact met ons op via info@stichtingmaestro.nl, dan brengen we je in contact met het koor.

16 oktober 2021
Koor Chantemble uit Drunen zoekt per augustus 2022 een nieuwe dirigent.

Ze zoeken een koordirigent met voldoende opleiding en ervaring. Een passage uit de vacature tekst. “U vindt het een uitdaging om – in goed overleg met de liederencommissie en andere stakeholders – naar een mooie balans te zoeken tussen kwalitatief goede eigentijdse koormuziek en passende muziek bij uiteenlopende Eucharistie vieringen van parochie Wonderbare Moeder in Drunen.” Wilt u de vacaturetekst ontvangen. mail dan naar stichtingmaestro@gmail.com.

15 oktober 2021
Le Noci uit Hapert zoekt een dirigent.
15 oktober 2021
Gemengde zangvereniging “Zang en Vriendschap” Batenburg zoekt een dirigent. Repetitie avonden op maandag. Conservatoriumopleiding gewenst en pianospel vereist.

14 oktober 2021
Koor Desnoots uit Oirschot zoekt iemand die de muzikale leiding/directie op zich wil nemen. Het aantal leden is ongeveer 25 in de leeftijd van 30 tot 70.
Ze oefenen op maandagavonden. Ze zingen 4 stemmig (sopraan, alt, tenor en bas) popliederen. Optreden bij voorkeur minimaal 1x per jaar.
10 oktober 2021
“’t Zingt” is een gemengd koor van gemeenschapshuis “de Boerderij”; gestart +/- 1981, met als doel laagdrempelig plezierig samen zingen; gezelligheid is belangrijk, maar samen presteren en dat laten horen aan anderen draagt daartoe zeker bij. Het koor zoekt een dirigent voor repetities op de dinsdagavond in Breugel van 20.30-22.00 uur. Meer informatie, zoals dirigentenprofiel en uitgebreidere vacaturetekst? mail: stichtingmaestro@gmail.com

9 oktober 2021
Het Christelijk Gemengd koor Soli Deo Gloria uit Andel NB zoekt met spoed een nieuwe dirigent, conservatoriumopleiding is niet nodig.
Meer informatie vindt u op de site van www.solideogloriaandel.nl

22 september 2021:
Popkoor Lanara zoekt een dirigent m/v. Ben jij die enthousiaste dirigent die Popkoor Lanara uit Heeze weer laat zingen? Repetities zijn op de dinsdagavond van 20.00-22.00 uur. Je kunt voor 10 oktober je cv sturen.

21 september 2021:
Wereldmuziekkoor Umoja uit Eindhoven zoekt een nieuwe dirigent. Umoja bestaat vooral uit vrouwen van Nederlandse komaf, maar brengt een repertoire waarin de culturen uit alle werelddelen vertegenwoordigd zijn. Repetities zijn op maandagavond van 20.00-21.30 uur in Eindhoven.

17 september 2021:
Gemengd koor Enjoy uit Tilburg is op zoek naar een nieuwe dirigent die ook kan begeleiden op de piano. Het is naar eigen zeggen vooral een gezelligheidskoor, waarvan de leden het zingen het belangrijkst vinden. Ze bestaan momenteel uit 18 trouwe leden. Ze repeteren op maandagmorgen in wijkcentrum t Sant in Tilburg en drinken daar tijdens de pauze samen koffie of thee.

15 september 2021:
Fortekoor uit Drimmelen zoekt een dirigent.
Het koor bestaat uit ongeveer 25 leden.
Het repertoire van Fortekoor loopt van evergreens tot gospelsongs.
Repetitie dinsdag 19.30-21.30 uur

14 september 2021:
Zanggroep Dirk zoekt een dirigent.
Repetities zijn op donderdagavond van 20.00-22.15 uur.