E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
Bekijk hier dirigenten vacatures in Brabant

Koor zoekt....Dirigent

Heb je interesse in één van deze vacatures, neem contact met ons op via info@stichtingmaestro.nl, dan brengen we je in contact met het koor.

1 februari 2023
Het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia heeft een vacature voor de functie van 1e dirigent m/v.
Met 55 leden is het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia (KTM) een middelgroot mannenkoor in Tilburg, een koor met een lange historie. Het bestaat 145 jaar en heeft als beleidskeuzen: optimaal presteren, met aandacht voor zowel koor als voor het individu, sociaal samen zingen met een breed repertoire en positief zichtbaar zijn in de Tilburgse gemeenschap. Dit, in een organisatiemodel waarin de leden zelf een belangrijke verantwoordelijkheid hebben in het functioneren ervan. Het groeiende koor (negen nieuwe leden in een jaar) wil aantrekkelijk zijn voor zowel haar huidige als voor potentiële leden. Het koor zoekt een enthousiaste, bekwame, dirigent die KTM naar haar 150ste verjaardag leidt.
Bekijk de volledige vacature op www.tilburgsmannenkoor.nl/vacature
Foto: Rens Bressers

30 januari 2023
Zanggroep ’tZingt uit Son en Breugel zoekt met directe ingang een interim dirigent i.v.m.ziekte van de huidige dirigent. ’t Zingt heeft nu 20 leden; we zingen muziek uit vele landen en stijlen maar niet klassiek. Zij repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20.30 – 22.00 uur in gemeenschapshuis “De Boerderij” in Breugel.
De dirigent die zij zoeken kan het koor ook begeleiden op de piano.

10 januari 2023
WereldMuziekKoor Makandra uit Deurne is een gemengd koor met ongeveer 33 zangers en zangeressen. Momenteel zijn zij op zoek naar een enthousiaste dirigent. De repetitieavond is op maandag van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het repertoire bestaat uit allerlei muziek van over de gehele wereld. Enkele leden spelen naast zang ook percussie en/of gitaar ,waardoor het een mooi geheel is. Voor meer informatie bezoek de website: www.makandra-wmkd.nl

23 december 2022
Heuvels Gemengd Koor in Tilburg zoekt een dirigent per eind januari 2023.
Het repertoire is vooral klassiek religieus, zowel missen alsook motetten. Als de dirigent Gregoriaans repertoire  beheerst, zou dat fantastisch zijn maar het is geen absolute voorwaarde. Het heeft wel een grote voorkeur. Het koor repeteert elke woensdagavond. Ze  zingen elke zondag de hoogmis om 11.30.uuur, behalve de eerste zondag van de maand. Over de frequentie van de vrije zondagen valt zeker te praten.

26 september 2022
Koor Joy’n Us uit Rosmalen zoekt een dirigent. Het koor is een enthousiast gemengd koor uit de parochie H. Maria in Rosmalen. Het koor telt ca. 20 actieve enthousiaste volwassen leden. Repetitieavond is op vrijdagavond  1 x per 2 weken. Het huidig repertoire bestaat uit 4-stemmige en unisono stukken, overwegend uit de ‘praise and worship’-muziek stroming, Hollandse gospel en Taizéliederen. Eens per maand zingen ze tijdens één van de kerkvieringen in de parochie. Ze zoeken bij voorkeur iemand die kan piano spelen en dirigeren. Afgeronde conservatoriumopleiding is een pré maar niet noodzakelijk. Ben jij diegene die ze zoeken en heb jij het idee dat je bij dit koor past? Of ken jij iemand die hierin zou kunnen passen? Neem dan vrijblijvend contact op via secretariaat@parochiemaria.nl .

26 september 2022
Het Helmonds Slavisch Koor zoekt een dirigent. Iemand met ideeën, die in staat is een koor opnieuw op te bouwen vanuit een bestaande basis. Het gaat over een veranderingsproces van één jaar met een mogelijke doorstart langer in de tijd. Zij zingen voornamelijk Slavische muziek: zowel religieuze muziek als
(Slavische) volksliederen en koormuziek van klassieke componisten.

Ben je ambitieus en werk je graag aan doelen met een uitdaging? Kun je muziek arrangeren naar koorpartijen?Draag je Slavische muziek een warm hart toe of ben je bereid je hierin te verdiepen? Dan zoekt het Helmonds Slavisch Koor jou. Meer info en contact? info@architectfrankdomburg.nl Of stuur een korte mail met je ervaring en motivatie!

28 juli 2022
Koor de Sing Song Zangers uit Udenhout zoekt een dirigent die de taak samen met de huidige dirigent wil gaan dragen. Het koor bestaat uit ruim 40 koorleden met een verstandelijke beperking dat ondersteund wordt door 8 vrijwilligers plus een pianist en een dirigent.
Het koor repeteert elke dinsdagavond van 19.00 tot en met 20.15 uur in de kapel van ASVZ-locatie Vincentius.
Het repertoire bestaat uit zo’n 150 liedjes, jongerenkoor liedjes, eenvoudige liedjes, populaire liedjes. Het koor heeft een jaar geleden een dubbel-CD opgenomen met kerk- en populaire liedjes. Een keer in de vier of zes weken verzorgt het koor de zang tijdens een viering in de kapel op zaterdag. Graag gaat het koor wel eens buiten de deur zingen. Affiniteit met de doelgroep is belangrijk samen met een goed gevoel voor muziek. Meer info? Mail  Liesbeth Doppen ldoppen@asvz.nl

18 januari 2022
Oosterhouts Gemengd Koor zoekt een dirigent. Het koor bestaat uit 40 a 50 leden in de leeftijd van 55-80 jaar. Het koor werkt met muziekbanden. Ze geven regelmatig optredens. Meer info vind u via deze mail

15 oktober 2021
Le Noci uit Hapert zoekt een dirigent.