E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
Bekijk hier dirigenten vacatures in Brabant

Koor zoekt....Dirigent

Heb je interesse in één van deze vacatures, neem contact met ons op via info@stichtingmaestro.nl, dan brengen we je in contact met het koor.
 
7 mei 2022
Mannenkoor Voice-Male uit Bennekom is op zoek naar een nieuwe dirigent voor na de zomervakantie van dit jaar. Het mannenkoor bestaat uit gemotiveerde leden met een goede stemverhouding en heeft de ambitie om uit te breiden. Het koor is laagdrempelig met een gemengd repertoire van licht klassiek tot Nederlandstalig, zoals ook te zien is op de website van het koor www.voicemale.nl. De voorkeur gaat uit naar een enthousiaste dirigent(e) uit de regio, met een open en stimulerende instelling en een eigen netwerk. De dirigent is een teamspeler en is, in overleg met de muziekcommissie, verantwoordelijk voor de keuze van het repertoire.
Mocht deze vacature je aanspreken stuur dan je sollicitatie naar secr.koorvm@gmail.com; voor meer informatie bezoek onze website www.voicemale.nl; wil je persoonlijke toelichting bel dan met Frits Mohren (voorzitter) tel 0655192079 of stuur een email.28 april 2022
Het Hasselts Gemengd Kapelle Koor (HGKK) uit Tilburg zoekt per direct een nieuwe dirigent(e).
HGKK is een profaan, gemengd koor dat uit ongeveer 40 leden bestaat. Naast gezelligheid is kwaliteit een belangrijke ambitie van het koor. Elk jaar verzorgt het HGKK meerdere uitvoeringen en zoekt daarbij regelmatig samenwerking met orkesten, ensembles en andere koren. Ze zoeken een dirigent die de vakopleiding koordirectie heeft gevolgd en voldoende piano kan spelen. HGKK zingt werken uit een klassiek repertoire, afgewisseld met wereldse, lichte en moderne muziek en zij verwachten van een dirigent dat hij/zij het koor met enthousiasme kan begeleiden naar een breed repertoire. De wekelijkse repetities zijn op woensdag van 20.00 tot 22.15 uur. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie: neem dan contact op met de secretaris (noordermeer.hm@gmail.com) of bekijk de website (www.hgkk.nl).
 
26 april 2022
De Kleurrijke Mama’s vormen een bijzonder multicultureel vrouwenkoor. De vrouwen  hebben verschillende nationaliteiten en daardoor is de culturele achtergrond van het koor zeer divers. Ze zijn een enthousiaste en open groep en hebben ontmoeting en verbinding, emancipatie en ontwikkeling hoog in ons vaandel staan. Ze komen elke dinsdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur bij elkaar aan de Reitse Hoevenstraat 129 in Tilburg om te zingen, maar ook elkaar ontmoeten is voor hen erg belangrijk. Ze praten over allerlei thema’s en zo komen ze op ideeën voor nieuwe liedteksten. Door deze aanpak proberen ze bruggen te slaan tussen de verschillende culturen en nationaliteiten. Muziek overstijgt grenzen, verbindt mensen met elkaar en laat talenten ontdekken waarvan je nooit hebt durven dromen. Dít is de achterliggende gedachte van de Kleurrijke Mama’s en dit wordt tijdens de repetities en optredens die ze verzorgen met groot enthousiasme uitgestraald. Interesse? Meer info? hennyspoorenschaart@hotmail.com
 
21 maart 2022
In verband met het vertrek van hun huidige dirigent zoekt het Eindhovens Kamerkoor m.i.v. 15 mei 2022 een nieuwe dirigent voor ons kamerkoor, dat bestaat uit 20-25 gevorderde amateurzangers. Ons repertoire strekt zich uit van renaissance tot hedendaagse koormuziek. We repeteren op donderdagavond in Eindhoven.  Reacties gaarne vóór 31 maart naar secretaris@eindhovenskamerkoor.nl
 
6 februari 2022
Popkoor EigenWijs uit Oss zoekt vanaf september 2022 een enthousiaste dirigent. Ons koor bestaat uit ongeveer 25 leden in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Wij werken met een jonge pianist en repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur (in de Paaskerk in Oss).
4 februari 2022

De Kapelgemeenschap Eindhoven zoekt een dirigent(e) / pianist(e). Het koor telt 17 ervaren zangers verdeeld over Sopraan, Alt, Tenor en Bas. In elke stemgroep zitten een of meer zangers die zelfstandig hun partij kunnen zingen, ook in kwartet. Gezelligheid en serieus musiceren gaan hier hand in hand! Van de dirigent wordt verwacht dat hij of zijn ook goed piano kan spelen. Repertoire is ook van Thom Löwenthal en Antoine Oomen. De wekelijkse repetitieavond is op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur, de zondagse viering van 11:30 (inzingen) tot circa 13:00 uur, beiden in de Johanneskerk aan de Mercuriuslaan te Eindhoven.

4 februari 2022
Het kerkkoor van de Lambertusparochie in Someren is op zoek naar een nieuwe dirigent. Het gemengde koor bestaat uit 30 enthousiaste leden die 2x per maand op zondag een viering verzorgen en incidenteel een uitvaart of een andere bijzondere dienst zingen. Het koor repeteert op woensdagavond van 20.00u tot 21.45u in gemeenschapshuis de Ruchte. 
 
18 januari 2022
Oosterhouts Gemengd Koor zoekt een dirigent. Het koor bestaat uit 40 a 50 leden in de leeftijd van 55-80 jaar. Het koor werkt met muziekbanden. Ze geven regelmatig optredens. Meer info vind u via deze mail 
 
1 november 2021
Het koor Otherwise in Eindhoven is per direct op zoek naar een dirigent voor op de dinsdagavond.
Het koor Otherwise zingt voornamelijk Engelstalige popmuziek uit de jaren 60 tot nu. Meer informatie is beschikbaar op https://otherwise.dse.nl/
De repetities zijn alleen toegankelijk met een QR code.
 
16 oktober 2021
Koor Chantemble uit Drunen zoekt per augustus 2022 een nieuwe dirigent.
 
Ze zoeken een koordirigent met voldoende opleiding en ervaring. Een passage uit de vacature tekst. “U vindt het een uitdaging om – in goed overleg met de liederencommissie en andere stakeholders – naar een mooie balans te zoeken tussen kwalitatief goede eigentijdse koormuziek en passende muziek bij uiteenlopende Eucharistie vieringen van parochie Wonderbare Moeder in Drunen.” Wilt u de vacaturetekst ontvangen. mail dan naar stichtingmaestro@gmail.com.
 
15 oktober 2021
Le Noci uit Hapert zoekt een dirigent.
15 oktober 2021
Gemengde zangvereniging “Zang en Vriendschap” Batenburg zoekt een dirigent. Repetitie avonden op maandag. Conservatoriumopleiding gewenst en pianospel vereist.
 
14 oktober 2021
Koor Desnoots uit Oirschot zoekt iemand die de muzikale leiding/directie op zich wil nemen. Het aantal leden is ongeveer 25 in de leeftijd van 30 tot 70.
Ze oefenen op maandagavonden. Ze zingen 4 stemmig (sopraan, alt, tenor en bas) popliederen. Optreden bij voorkeur minimaal 1x per jaar.
 
10 oktober 2021
“’t Zingt” is een gemengd koor van gemeenschapshuis “de Boerderij”; gestart +/- 1981, met als doel laagdrempelig plezierig samen zingen; gezelligheid is belangrijk, maar samen presteren en dat laten horen aan anderen draagt daartoe zeker bij. Het koor zoekt een dirigent voor repetities op de dinsdagavond in Breugel van 20.30-22.00 uur. Meer informatie, zoals dirigentenprofiel en uitgebreidere vacaturetekst? mail: stichtingmaestro@gmail.com
 
9 oktober 2021
Het Christelijk Gemengd koor Soli Deo Gloria uit Andel NB zoekt met spoed een nieuwe dirigent, conservatoriumopleiding is niet nodig.
Meer informatie vindt u op de site van www.solideogloriaandel.nl
 
17 september 2021:
Gemengd koor Enjoy uit Tilburg is op zoek naar een nieuwe dirigent die ook kan begeleiden op de piano. Het is naar eigen zeggen vooral een gezelligheidskoor, waarvan de leden het zingen het belangrijkst vinden. Ze bestaan momenteel uit 18 trouwe leden. Ze repeteren op maandagmorgen in wijkcentrum t Sant in Tilburg en drinken daar tijdens de pauze samen koffie of thee.
Meer info
 
 
 
 
 
 

 

 
 
X
X