E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
Bekijk hier dirigenten vacatures in Brabant

Koor zoekt....Dirigent

Heb je interesse in één van deze vacatures, neem contact met ons op via info@stichtingmaestro.nl, dan brengen we je in contact met het koor.

28 februari 2024

Gemengde Zanggroep ’t Zingt uit Son en Breugel zoekt voor zo spoedig mogelijk een dirigent. Er wordt elke dinsdagavond buiten de schoolvakanties gerepeteerd in gemeenschapsgebouw “De Boerderij” in Son en Breugel, van 20:30 tot 22:00 uur. Informatie over het koor vindt u op https://www.boerderijbreugel.nl/activiteiten/muziek-en-zang/t-zingt/

Voor info over of aanmelden n.a.v. de vacature: c.vdwoude@upcmail.nl of 06-51183092.

 

25 januari 2024


Zangvereniging Bobowaro uit Bergeijk zoekt een dirigent. Voor meer info. Het is een gemengdkoor dat repeteert op donderdagavond van 20.30-22.30 uur. Ze zingen van Pop tot golden oldies. Zie voor meer info www.bobowaro.nl

 

23 oktober 2023

Popkoor Transparant zoekt een nieuwe dirigent

Dit popkoor bestaat al 23 jaar en bestaat uit maar liefst 65 leden. Ze zoeken een nieuwe dirigente om op weg te gaan naar hun jubileum in 2025. Ze repeteren op de woensdagavond om 20.15 uur in Schijndel Kijk hier voor meer info

 

2 oktober 2023

Dongens Levenslied zoekt een nieuwe dirigent


Het is een gemengd ouderenkoor met leeftijd tussen 60 en 80 jaar. Ze hebben momenteel 47 leden die voor de gezelligheid komen zingen. Ze zingen hoofd zakelijk nederlandse, maar ook engelstalige liederen, maar geen smartlappen. Bv Herman van Veen, Adele, Boudewijn de Groot, Beatles, etc. 

Ze oefenen op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 in cafe zalencentrum de Viersprong in Dongen
Momenteel werken ze met een Technics keyboard om liedjes in te leren die dan later worden omgezet naar MP3
De mensen komen bij dit koor voor de gezelligheid maar willen ook wel goed zingen. 
Volgend jaar hebben ze een uitvoering gepland om onder begeleiding met de Dongens Harmonie vereniging op te treden. meer info, mail naar elg.pals@ziggo.nl
 

19 september 2023

De RayStabbingSingers uit Weert zoeken een nieuwe dirigent.

Klik hier voor de vacaturetekst

 

12 september 2023

Eindhovense Koorvereniging De Toonkunst zoekt dirigent/muzikaal leider

Zij zoeken per direct een dirigent en muzikaal leider. De voorkeur gaat uit naar een vakmusicus (conservatorium) met een aanvullende opleiding koordirectie. Daarnaast zijn sociale vaardigheden om het koor muzikaal te leiden noodzakelijk. De Eindhovense koorvereniging De Toonkunst is een gemengd koor dat al sinds 1896 bestaat. Ze zijn lid van het KBZON.

Ze repeteren elke woensdagavond van 19.45 uur – 22.15 uur in De Uitwijk, Generaal Pattonlaan 124 te Eindhoven. Hun ledenbestand is momenteel 55.

Zij zingen stukken uit opera, operette en musical. Maar ook andersoortige muziek komen in hun repertoire voor.
Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met het secretariaat: Corrie van der Meijden, c.vandermeijden@onsnet.nu
Neem een kijkje op de website: www.detoonkunst.nl

 

11 september 2023

Popkoor Tune Zoekt  DIRIGENT

Popkoor Tune is een 5 stemmig, gemengd, swingend, bruisend en dynamisch popkoor met ca 35 leden. Zij zingen een uitgebreid repertoire en treden op met muziekband, pianobegeleiding of combo. Tevens hebben ze een aantal producties op hun naam staan.
Zij zoeken een dirigent die:
– kan inspireren en enthousiasmeren
– (evt) hen begeleidt op de piano 
– beschikbaar is op woensdag of evt donderdagavond 
– bij voorkeur met ervaring en zsm beschikbaar (kan in overleg ook later) 

Ze repeteren momenteel elke woensdagavond (m.u.v. schoolvakanties) van 20:00 – 22:00 uur in Perron-3 te Rosmalen.  Meer info over dit geweldige popkoor kun je vinden op www.popkoortune.nl 
Ben jij diegene die dit popkoor een toontje hoger of lager laat zingen? 😉 

 

17 juli 2023

Theaterkoor Tot&Met! zoekt dirigent/muzikaal leider

Tot&Met! bestaat uit 40 enthousiaste leden. Wij combineren zang en muziek met theater en beweging. We treden op, op verrassende plekken, bij evenementen en werken aan een nieuwe grote productie in het najaar van 2024. Inbreng van leden staat voorop. We zoeken een ervaren muzikaal leider die ons samen met de regisseur hierin begeleidt. Mail voor meer informatie en een volledig profiel naar bestuur@theaterkoortotenmet.nl.
Zie ook onze site www.theaterkoortenmet.nl en een uitgebreide vacaturebeschrijving op Facebook (klik hier)
en Instagram (klik hier).

Voor meer informatie en solliciteren kun je mailen met Theaterkoor Tot&Met:  bestuur@theaterkoortotenmet.nl

 
6 juli 2023

Nieuwe dirigent gezocht voor concertkoor Cantiqua Tilburg

Het financieel gezonde en onafhankelijke Gemengd Koor Cantiqua uit Tilburg met grote sociale cohesie en een sterk bestuur zoekt voor haar concertafdeling een nieuwe dirigent.

Cantiqua Concert bestaat uit enthousiaste, ervaren zangers.
Tweemaal per jaar geven zij een concert waarbij ze mede aangewezen zijn op inzet van
gast/projectzangers. Ook samenwerking met andere koren gaan ze niet uit de weg.
Ze zoeken een dirigent die wil werken met een goed georganiseerd, sociaal en gezellig koor,
dat bestaat uit gedreven zangers, die thuis muziek kunnen en willen instuderen.
De laatste jaren zijn ze er naartoe gegroeid om met minder leden en beperkte middelen,
toch kwalitatief goede uitvoeringen neer te zetten, waarbij ze met trots terug kunnen kijken
op een rijk muzikaal verleden.

Wil je meer weten of reageren? Kijk dan op www.cantiqua.nl/vacature-dirigent-voor-concertkoor

 
12 april 2023

Helaas gaat de huidige dirigent Peter van Beijnum, wegens pensionering medio 2023 Confetti verlaten. Confetti is daarom op zoek naar een nieuwe dirigent die de uitdaging aan wil gaan om samen met 45 vrouwen, het repertoire, dat varieert van licht klassiek tot moderne popsongs, tijdens de repetitiesop maandagavond tot een kwalitatief goed resultaat te brengen. Plezier in zingen, enthousiasme, gezelligheid en kleurrijk: dat typeert Confetti. Tijdens optredens, een keer of vier per jaar, laat Confetti dat ook graag zien en horen. Ben jij een geschoolde, ervaren en enthousiaste koordirigent en heb je interesse om Confetti m.i.v. 1 september te gaan leiden in een ontspannen sfeer ? Neem ( liefst vóór 1 mei ) dan contact op met het secretariaat@vrouwenkoorconfettihelmond.nl voor verdere informatie.

30 maart 2023
Tourdionwaalwijk.nl
Kamerkoor TOURDION in Waalwijk zoekt een dirigent!
Omdat Rick Muselaers na een lange periode van prettige samenwerking gaat stoppen als vaste dirigent van Kamerkoor Tourdion Waalwijk, zijn zangers en bestuur zijn op zoek naar een dirigent (m/v).
De repetitieavond is woensdagavond.
Meer informatie over Kamerkoor Tourdion Waalwijk is te vinden op hun website
Contact? Mondelinge informatie? Voorzitter Marijke Koopmans is graag bereid die telefonisch te verstrekken: tel 06-49936135 (meestal het best bereikbaar tussen 17-20 uur).
Heeft u belangstelling voor de vacature van dirigent bij Kamerkoor Tourdion Waalwijk? Zij kijken uit naar uw sollicitatie! Reageert u liefst vóór 15 april met uw motivatie, portret en uw curriculum vitae. Het bestuur van Tourdion ontvangt uw sollicitatie graag per e-mail op marijke@koopmans.net.
 
20 februari 2023

Vocaal ensemble Dubbel Zes zoekt
EEN SPELD IN EEN HOOIBERG. OFTEWEL EEN CREATIEVE, GEZELLIGE EN SUPER MUZIKALE DUIZENDPOOT!
De huidige dirigent Wilbert wil meer zijn creatieve hart volgen (muziek bedenken) en minder aan ons mannen van D6 leiding geven. Groot gelijk, maar wel heel jammer vinden zij. Maar ze zien ook weer kansen en zoeken dus een waardige opvolger. Ze repeteren in Den Bosch op donderdagavond van 20.00-21.15 uur. Ben jij die duizendpoot? Kijkvoor meer info op hun site.

 
1 februari 2023
Het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia heeft een vacature voor de functie van 1e dirigent m/v.
Met 55 leden is het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia (KTM) een middelgroot mannenkoor in Tilburg, een koor met een lange historie. Het bestaat 145 jaar en heeft als beleidskeuzen: optimaal presteren, met aandacht voor zowel koor als voor het individu, sociaal samen zingen met een breed repertoire en positief zichtbaar zijn in de Tilburgse gemeenschap. Dit, in een organisatiemodel waarin de leden zelf een belangrijke verantwoordelijkheid hebben in het functioneren ervan. Het groeiende koor (negen nieuwe leden in een jaar) wil aantrekkelijk zijn voor zowel haar huidige als voor potentiële leden. Het koor zoekt een enthousiaste, bekwame, dirigent die KTM naar haar 150ste verjaardag leidt.
Bekijk de volledige vacature op www.tilburgsmannenkoor.nl/vacature
Foto: Rens Bressers
 
30 januari 2023
Zanggroep ’tZingt uit Son en Breugel zoekt met directe ingang een interim dirigent i.v.m.ziekte van de huidige dirigent. ’t Zingt heeft nu 20 leden; we zingen muziek uit vele landen en stijlen maar niet klassiek. Zij repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20.30 – 22.00 uur in gemeenschapshuis “De Boerderij” in Breugel.
De dirigent die zij zoeken kan het koor ook begeleiden op de piano.
 
10 januari 2023
WereldMuziekKoor Makandra uit Deurne is een gemengd koor met ongeveer 33 zangers en zangeressen. Momenteel zijn zij op zoek naar een enthousiaste dirigent. De repetitieavond is op maandag van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het repertoire bestaat uit allerlei muziek van over de gehele wereld. Enkele leden spelen naast zang ook percussie en/of gitaar ,waardoor het een mooi geheel is. Voor meer informatie bezoek de website: www.makandra-wmkd.nl