E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-2718 55 49

Podiumpresentatie

Podiumpresentatie o.l.v. lieve van tuijl

Een actieve workshop, geschikt voor koren en zanggroepen of solozangers. Geen vaste pasjes of een choreografie, maar een antwoord op basale vragen als: hoe kom ik op, op wat voor manier maak ik contact met het publiek, hoe geef ik mezelf een houding op het podium en daarmee uitdrukking aan wat ik zing?

Naast veel uitproberen, handvatten en tips is er tijd en ruimte voor vragen van de deelnemers, zodat concrete vragen uit de groep een antwoord vinden. Kortom: een praktische training waarin zang- en spelplezier voorop staan.

Meer informatie over Lieve van Tuijl:

Lieve van Tuijl studeerde af als theatermaker en theaterdocent aan de Academie voor Theater in Eindhoven. Ze spitste zich daarna meteen toe op muziektheater. Als regisseur is zij veelzijdig en breed georiënteerd. Klassieke opera en operette staan in haar werk naast musicalproducties en voorstellingen met muziek van hedendaagse componisten.

Als zangeres ligt haar hart zowel bij klassieke muziek, als bij jazz. Lieve is muzikaal leider, speldocent en zangcoach en geeft trainingen op het gebied van podiumpresentatie en koorregie. www.lievevantuijl.nl