E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832
E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832

Events

Workshop Wishful Singing

Workshop Wishful Singing

Stichting Maestro organiseert in samenwerking met Lambertus Concerten een weekend rondom het bekende damesensemble Wishful Singing.
Op zaterdag 11 februari 2023 is er van 10:30 – 15:00 een workshopdag voor koren en individuele zangers door de zangeressen van Wishful Singing.

De workshopdag bestaat uit 3 verschillende workshops
10.30-12.00 Workshop 1
12.00-12.30 Lunchpauze
12.30-13.30 Workshop 2
13.30-13.45 Korte pauze
13.45-14.45 Workshop 3
Er wordt op een fijne en kundige wijze gewerkt aan samen zingen, ademstroom en stemtechniek. Speciale aandacht is er voor het werken met LaxVox. Deze flexibele buis stimuleert ademstroom en natuurlijke inademing. Deelnemers ontvangen op de cursusdag een Lax Vox buisje. Bestaande koren kunnen kiezen om te werken met eigen repertoire. Daarnaast brengt Wishful Singing aansprekend liedrepertoire mee dat aansluit bij het niveau van de deelnemende zangers.

Individuele zangers

Je kunt je als individuele zanger aanmelden. Dit kan hieronder. Is je koor vermeld op onze korenkaart? Dan ontvang je 10% korting op deze workshop. De kortingscode is in het bezit van het bestuur van je koor. Is je koor nog niet aangemeld op onze korenkaart. Verwijs je bestuur dan naar deze optie. Als je mede koorleden kunnen dan ook korting krijgen.
Tijdens de workshopdag voor indivudele zangers werk je aan het toegankelijk repertoire, zoals :
Evening Rise

Zing, vecht, huil

Koordeelname

Ook is het mogelijk om als koor deel te nemen. Je werkt dan aan eigen repertoire. Voorwaarde is dat je de hele workshopdag uitkoopt. Let op er is maar plek voor 3 koren. Als je koor aangemeld is op onze korenkaart, is er een korting van 10% van toepassing. Wil je je inschrijven als KOOR of meer informatie over de kosten etc neem dan contact met ons op via mail: info@stichtingmaestro.nl

Bestel nu je kaarten…

Korenfestival De Schalm galmt

Korenfestival met 5 mini concerten door koren uit Berkel-Enschot en Udenhout van pop tot klassiek

Samen met Cultureel Centrum De Schalm organiseren we dit korenfestival.

Op zaterdag 5 maart vindt het korenfestival De schalm galmt plaats. 5 koren treden op. Laat u verrassen  én inspireren door optredens van verschillende koren uit de omgeving Berkel Enschot en Udenhout. De dag begint om 13.00 uur met een workshop met het publiek o.l.v. Panda van Proosdij. U maakt als publiek op vrijblijvende wijze kort kennis met de workshopleider van de dag Panda van Proosdij. Zij werkt volgens haar methode Choireography en Voice and Physique en laat koren beter zingen door met hun lijf in te zetten tijdens het zingen. De koren gaan vervolgens optreden met een aantal eigen nummers. Aan eén van de nummers hebben zij op de dag zelf met Panda gewerkt. Lukt het u als publiek om te raden welk nummer dit is? We schrijven een ludieke prijsvraag uit. De middag eindt ongeveer rond 17.00 uur.

Wees welkom en raak geïnspireerd door wat zingen kan betekenen. Tot dan!

Koren die meedoen zijn:
Andantino treedt op om 14:00 uur
Cantique treedt op om 14:30 uur
Berkel Enschot Zingt treedt op om 15:00 uur
Liederenkring treedt op om 15.30 uur
InBetween treedt op om 16 uur

Prijsuitreiking Publiekswedstrijd 16:30 uur

Het aantal beschikbare tickets is beperkt, dus wees er snel bij!

Bestel HIER uw tickets