De Meerjarige Dirigenten Opleiding bestaat uit twee leerjaren met ieder ongeveer 100 contacturen (verdeeld over zo’n 20 lesdagen per jaar). Daarnaast moet je rekenen op een aantal uren thuisstudie per week.

We adviseren je om vanaf de start van de opleiding zelf regelmatig met een koor te repeteren. Voor het tweede leerjaar is dit ook een voorwaarde om de opleiding tot een goed einde te kunnen brengen. In de praktijk leer je immers net zo veel als in de lessen en leren dirigeren is ook gewoon meters maken. Eventueel kan Maestro bemiddelen bij het vinden van een koor.

Locatie:
Tilburg
Start opleiding:
Bij voldoende aanmeldingen start de opleiding in januari 2020.
Lesdata:
De lessen vinden plaats op zaterdag, meestal eens per twee weken (niet in de schoolvakanties)
Tijd:
10.00 tot 15.30 uur.
Toelatingstoetsen:
Deze vinden plaats in november 2019.
De kosten voor deelname bedragen € 1150,- per leerjaar. Dat is inclusief de benodigde lesmaterialen en examengeld. Uiteraard kan het lesgeld in termijnen worden betaald.
Aanmelden:
Wil je meer informatie of wil je graag deelnemen? Neem dan contact op via info@stichtingmaestro.nl.

Bekijk ook onze korte promotiefilm, en hoor van cursisten wat hun motivatie was om deel te nemen!