E: info@stichtingmaestro.nl | T: 06-513 99 832

Daarna

Doe ook mee aan onze

Koorleiderslounge

Stichting Maestro organiseert ongeveer 1 x per maand de Koorleiderslounge. Dit is een terugkerend tweemaandelijks evenement om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De Koorleiderslounge is bedoeld voor koordirigenten en in sommige gevallen ook voor koorbestuurders. Doel van deze brainstormsessies is om vanuit casuïstiek en inbreng van de deelnemers de diverse onderwerpen die spelen in de veranderde koorwereld aan de orde te brengen. Deze problematiek kan zeer divers van aard zijn. Mede afhankelijk van het soort koor waar je mee werkt.

Onze eerstvolgende Koorleiderslounge is op 18 november 2021 van 10.00-11.00 uur.
“Hoe krijg je de zaal weer vol?”
De koorleideslounge van 18 november is speciaal voor dirigenten.

Je bent als dirigent van harte uitgenodigd voor onze Koorleiderslounges. Na aanmelding ontvang je een paar dagen voor de Koorleiderslounge een zoomlink en verdere details. Sommige koorleiderslounge zijn ook interessant voor Koorbestuurders, dus hou onze site en socials in de gaten voor meer koorleiderslounges in de toekomst.

Meld je snel aan