Atelier – Frank Hermans (Ensemblezingen)

Posted By :
Comments : Off

28 september 2019

Tijd: 13.30 - 16.00 uur

Locatie: Factorium Podiumkunsten Tilburg

In deze workshop word je je bewust van wat zangers én dirigenten nodig hebben, maar vooral wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Voor iedereen die van zingen houdt en nieuwsgierig is naar dirigeren. Je kunt minimaal muziek volgen, elk hoger niveau is welkom.

Programma:
We gaan samen zingen en sommigen van jullie gaan dirigeren. Je docent leidt een en ander in goede banen. We repeteren, nemen waar en werken waar mogelijk af. Het repertoire dat we zingen is één- en meerstemmig, en divers qua stijl, en we zingen onder leiding van verschillende cursisten. Als je dat wilt mag je je dirigeerbeurt (laten) filmen. Je docent geeft je tips waarmee zowel de dirigent als het koor verder kan. Belangrijk: de vooraf toegestuurde bladmuziek moet je voor de workshop hebben bekeken!

€ 37,50 / €35,-