Email: info@stichtingmaestro.nl | Telefoon: 06-28 67 28 11

05
JUN
2019

Atelier: Rohan Poldervaart (Vocal leadership)

Posted By :
Comments : Off

4 april 2020

Tijd: 10.00-13.00 uur

Locatie: Factorium Podiumkunsten Tilburg

In deze workshop staat (vocale) improvisatie centraal – niet op een solerende manier, maar je wordt spelenderwijs uitgedaagd om op zoek te gaan naar je eigen creativiteit! Zo ga je zelf thema’s en motieven maken, die je met elkaar vervolgens verwerkt in een gave circle song. Door goed te luisteren naar elkaar en te reageren op de ander, ontwikkel je jezelf als muzikant. En dat komt weer ten goede van je kwaliteiten als (koor)zanger!

Rohan Poldervaart studeerde o.a. aan de Royal Academy in Aalborg (Denemarken) en specialiseerde zich in Rhythmic Choir Music. Hij is een van de meest innovatieve koorleiders in Nederland, en houdt zich graag bezig met a capella zingen, vocale improvisatie en circle singing. Met zijn vocal group The BasZment won hij in november 2019 het Balk TOP-festival. Hij is docent bij de opleiding Vocal Leadership aan de conservatoria van Rotterdam en Zwolle, en daarnaast werkzaam als muzikaal leider van Vocal Statements, muziekeducatie project voor het VMBO. Meer informatie: www.rpmusic.nl.

Kosten Voor individuele deelnemers: € 37,50 (inclusief koffie/thee). Bij aanmelding als groep (minimaal 5 personen) of als koor geldt een gereduceerde prijs – stuur een mailtje jaar info@stichtingmaestro.nl voor meer informatie.

About the Author