Email: info@stichtingmaestro.nl | Telefoon: 06-28 67 28 11

05
JUN
2019

Atelier & Masterclass: Bianca van Dreumel (koorregie)

Posted By :
Comments : Off

7 maart 2020

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Locatie: Factorium Podiumkunsten Tilburg

Samen zingen tijdens repetities is niet hetzelfde als optreden voor een publiek. Hoe zou het zijn om met jouw koor tijdens jullie optreden een ontspannen maar indrukwekkende podiumpresentatie te kunnen geven? Stel je eens voor dat het echt voor iedereen haalbaar is om zonder podiumangst, met zelfvertrouwen, energie en veel plezier te durven stralen op het podium!

Streven naar perfectie leidt soms tot frustratie, waardoor je vaak het tegenovergestelde bereikt. In deze workshop ervaar je dat succes juist in de kleine dingen zit, kleine dingen die een groot effect hebben op de weg naar vertrouwen, en daardoor ook op de weg naar succes.

Deze dag is voor iedereen die zelf actief bezig is met podiumpresentatie / koorregie, of hier meer van wil weten.

Programma:    
In de ochtend (10.00 – 12.30 uur; maximaal 12 deelnemers) verkennen we wat ‘succes’ voor iedereen afzonderlijk betekent en hoe dat succes er uitziet tijdens een kooroptreden. Hoe ziet het perfecte kooroptreden er voor jou uit? Wat moet je koor en wat moet jij zelf kunnen om dit voor elkaar te krijgen? Je gaat het ervaren, door een uur met fysieke werkvormen aan slag te gaan, en door het opbouwen van focus en vertrouwen. Aan het eind van de ochtend maak je je eigen stappenplan: waar ga je als eerste aan werken de komende weken, hoe pak je het aan en wanneer heb je je succes bereikt?

In de middag (13.15 – 16.00) verzorgt Bianca een Masterclass voor maximaal 2 koren met een specifieke leervraag op het gebied van koorregie of podiumpresentatie. Als deelnemer uit de ochtend-workshop word je uitgenodigd om hierbij een actieve rol te spelen, en zo het geleerde meteen in de praktijk te brengen. 

Kosten:             
€ 70 voor individuele deelnemers
Deelnemende koren betalen (ongeacht het aantal koorleden) € 125 voor het middagprogramma.

About the Author